Un tânăr de 26 de ani din Neamț a murit în urma unui accident cumplit petrecut în Italia. Familia e distrusă de durere: „Puiul tatei!”

Viața unui tânăr din Neamț s-a sfârșit mult prea devreme, în urma unui accident rutier teribil. Acesta avea doar 26 de ani.

18 mart. 2024, 20:33
Un tânăr de 26 de ani din Neamț a murit în urma unui accident cumplit petrecut în Italia. Familia e distrusă de durere: „Puiul tatei!”
Tânăr din Neamț, mort în urma unui accident cumplit

Gheorghe, un tânăr de 26 de ani originar din Neamț, a murit în urma unui accident rutier groaznic. Acesta a fost lovit mortal de o camionetă în data de 15 martie în timp ce mergea pe jos pe șoseaua „Aurelia”, spre Tarquinia, potrivit Etruria News.

Citește și: Trei TIR-uri s-au ciocnit violent pe DN6. Doi dintre șoferi au ajuns la spital. Microbuz școlar implicat în accident în Tulcea

Evenimentul a avut loc puțin după ora 06.00, în apropierea hotelului „Ospite Inatteso”, situat la kilometrul 107 în Montalto di Castro.

După ce o perioadă a trăit în Grecia, Gheorghe s-a mutat la una dintre surorile sale care locuia de mult timp în Italia, stabilindu-se la Montalto di Castro.

Tânărul originar din Neamț lucra pentru compania de construcții a cumnatului său, iar în ziua fatidică trebuia să susțină examenul pentru permisul de conducere.

Citește și: Două accidente unul după altul în județul Vaslui, la un interval de 15 minute. Mai multe persoane grav rănite, printre care și doi copii

Înmormântarea a avult loc luni, 18 martie, în biserica Santa Maria Assunta. Familia și prietenii sunt cuprinși de o durere de neimaginat.

„Te-ai stins în floarea tinereții lăsându-mi în urmă o veșnică tristețe, puiul tatei! Dumnezeu să te ierte, alături de îngeri!”, a scris tatăl tânărului pe Facebook.