Timişoreanul care a ameninţat că se aruncă de la etajul 4 al unui bloc, convins să renunţe după cinci ore de negocieri

Un tânăr în vârstă de 30 de ani s-a urcat, luni, pe pervazul unui geam aflat la etajul patru al unui bloc din Timişoara şi a ameninţat că se aruncă. Acesta a fost convins să renunţe la gestul extrem, după aproximativ cinci ore de negocieri. Bărbatul a fost transportat la Clinica de psihiatrie din Timişoara.

28 nov. 2016, 12:58

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” al judeţului Timiş, Bogdan Mutu, a declarat că misiunea forţelor de ordine din Timişoara a fost îndeplinită cu succes şi că bărbatul de 30 de ani care ameninţa că se sinucide aruncându-se în gol de la etajul al patrulea al unui bloc de locuinţe a fost convins să renunţe şi să coboare de pe fereastra pe care se afla, potrivit news.ro.

Echipaje de pompieri, jandarmi şi poliţişti au negociat, luni, circa cinci ore cu timişoreanul ca să nu se arunce de la etajul al patrulea al unui bloc de locuinţe din municipiu, primele date indicând că bărbatul ar fi cu posibile probleme psihice.

La faţa locului au fost trimise două autospeciale dintre care una cu autoscară mecanică, dar şi o pernă de salvare.

Potrivit martorilor, bărbatul a stat aşezat pe fereastra locuinţei sale de la etajul al patrulea al unui bloc, cu un picior scos în afară şi avea lângă el un cuţit. Singura solicitare a bărbatului a fost ”să vină cât mai multă Poliţie”.

Vecinii acestuia au declarat că bărbatul este cunoscut în zonă ca având probleme psihice.