Un tânăr de 32 de ani din Constanța a murit într-o sală de jocuri de noroc, după ce i s-a făcut rău și a căzut pe podea

Un bărbat de 32 de ani a murit în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc din Constanța, după ce i s-a făcut rău și căzut din picioare.

12 nov. 2023, 23:16
Un tânăr de 32 de ani din Constanța a murit într-o sală de jocuri de noroc, după ce i s-a făcut rău și a căzut pe podea
Un bărbat din Constanța a murit în sala de jocuri de noroc

Tânăr de 32 de ani, mort într-o sală de jocuri de noroc. Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a informat duminică, printr-un comunicat de presă, că Poliția Municipiului Constanța – Secția 3 a fost sesizată, sâmbătă seara, că într-un imobil de pe strada Mihai Viteazu se află o persoană în stare de inconștiență.

Citește și: Tentativă de suicid la metrou. Un tânăr de 24 de ani s-a aruncat pe şine la staţia Tineretului

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 32 de ani. Asupra acestuia au fost efectuate manevre de resuscitare, în urma cărora persoana a fost declarată decedată”, reiese din comunicatul IPJ Constanţa.

Citește și: Un nou accident cumplit: O tânără de 27 de ani și un tânăr de 28 de ani au murit, iar șoferul de 20 de ani e în stare gravă

În urma examinării trupului persoanei decedate, s-a constatat că bărbatul nu avea urme vizibile de violență, fiind transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.