Un tânăr de 34 de ani a început să tuşească şi a crezut că e răcit. A doua zi, iubita l-a găsit inconştient. Ce păţise bărbatul

Un tânăr de 34 de ani a început să tuşească şi a crezut că e răcit. S-a dus la somn mai devreme, iar când iubita s-a dus şi ea la somn l-a găsit mort pe tânăr.

14 ian. 2020, 11:49
Un tânăr de 34 de ani a început să tuşească şi a crezut că e răcit. A doua zi, iubita l-a găsit inconştient. Ce păţise bărbatul

Povestea tragică a unui tânăr de 34 de ani, din Manchester, i-a impresionat cu toţi, cu atât mai mult cu cât mulţi dintre noi obişnuim să ne tratăm singuri acasă atunci când credem că avem o banală răceală, scrie antena3.ro.

John Webster avea simptomele unei răceli puternice, durere de cap, tuse, febră, dar şi diaree, însă a decis că nu va merge la medic, ci se va culca mai devreme, în speranţa că se va simţi mai bine.

Citeşte şi O nouă tragedie în România, a murit un erou. Valentin avea doar 31 de ani, sute de mesaje pe Facebook

Bărbatul a mers la culcare cu o durere puternică de cap, convins că este vorba despre o răceală, o problemă întâlnită frecvent în timpul iernii.

Dimineaţa însă, iubita sa lui l-a găsit inconștient şi a chemat Ambulanţa. Medicii au ajuns imediat la domiciliul tânărului și după ce l-au examinat au constatat că nu era vorba despre o răceală, ci despre meningită.

Specialiștii au fost rezervați încă de la început în privința șanselor acestuia de supraviețuire, dar i-au oferit primul ajutor și l-au transportat de urgență la spital. Medicii i-au dat doar 10% șanse de supraviețuire.

După ce s-au luptat să îl țină în viață, însă fără succes, doctorii au cerut acordul familiei pentru a-l deconecta pe tânărul John Webster de la aparate, având în vedere că infecția afectase deja tot organismul. În cele din urmă, familia și-a dat acordul.

„Am fost devastată. Când m-am întors de la spital am avut nevoie de ajutorul unui prieten. Nu voiam să merg în dormitor știind că mă voi simți așa cum m-am simțit atunci când l-am dus pe John la spital. Este atât de greu. Mă gândesc la el și îmi e dor de el în fiecare zi. Încă am poza lui lângă pat. Atunci când m-am întors acasă, am dormit pe canapea aproape o săptămână”, a spus iubita bărbatului.