Un tânăr de origine albaneză, arestat în cazul exploziei unui bancomat din Arad

Un bărbat de origine albaneză, în vârstă de 31 de ani, a fost arestat preventiv, marţi, în cazul exploziei provocate la un bancomat din municipiul Arad, fiind a treia persoană suspectată pentru furtul a peste 400.000 de lei, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
26 mart. 2019, 11:41
Un tânăr de origine albaneză, arestat în cazul exploziei unui bancomat din Arad

„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut o a treia persoană bănuită de implicare în explozia unui bancomat de pe raza municipiului. În urma investigaţiilor efectuate, a fost identificat şi depistat un bărbat de 31 de ani, care în noaptea de 13 spre14 ianuarie, împreună cu alţi doi complici, ar fi provocat explozia”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Conform unor surse judiciare, suspectul este de origine albaneză, fiind născut în Albania, însă are şi cetăţenie română şi figurează cu domiciliul în Maramureş.

Bărbatul a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Arad, pe numele său fiind emis, marţi, un mandat de arestare preventivă pe 30 de zile pentru furt calificat.

Primii doi suspecţi în cazul furtului de la bancomat au fost prinşi în urmă cu două săptămâni, fiind vorba de un bărbat de 32 de ani din localitatea arădeană Semlac şi o femeie de 28 de ani din localitatea timişeană Dumbrăviţa. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru distrugere în formă continuată prin incendiere şi furt calificat în formă continuată, iar partenera sa este cercetată în stare de libertate.