Un tânăr din Argeş s-a luat la bătaie cu şase rude în timp ce se afla în izolare la domiciliu VIDEO

În județul Argeș, localitatea Merișani s-au încins suflete și a fost nevoie de intervenția polițiștilor. Mai mulți localnici s-au luat la bătaie, iar un bărbat a fugit din izolare.

RomaniaTV.net
06 apr. 2020, 10:25
Un tânăr din Argeş s-a luat la bătaie cu şase rude în timp ce se afla în izolare la domiciliu VIDEO

În urma scandalului, un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Merișani care s-a întors de peste hotare în urmă cu câteva zile și care se afla în izolare la domiciliu a fugit de acasă. Tânărul a fost prins ulterior și a fost plasat direct în carantină pentru 14 zile.

În seara zilei de 3 aprilie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au fost solicitaţi să intervină în cazul unei bătăi ce avea loc în curtea unei case din comuna argeşeană Merişani. Poliţiştii au dat acolo peste un tânăr de 21 de ani care se luase la bătaie cu şase dintre rudele sale şi care a ieşit din curtea apoi, deşi nu avea voie. Tânărul a fost prins în scurt timp, fiind plasat în carantină şi amendat cu 5.000 de lei.  

De asemenea, și cele șase rude ale tânărului au fost amendate cu câte 2.000 de lei și vor fi plasate în izolare la domiciliu.