Un tânăr din Botoşani şi-a dat iubita în judecată pentru că l-a părăsit. Îi cere înapoi toţi banii cheltuiţi cu ea, plus inelul

Un tânăr din Botoşani este extrem de supărat pe iubita lui, care a decis să rupă logodna cu el, fix cu o zi înainte de cununia civilă. Bărbatul a decis să o dea în judecată şi îi cere înapoi cadourile, banii cheluiţi cu ea, plus daune morale.

RomaniaTV.net
31 aug. 2020, 12:14
Un tânăr din Botoşani şi-a dat iubita în judecată pentru că l-a părăsit. Îi cere înapoi toţi banii cheltuiţi cu ea, plus inelul

Relația celor doi a început în 2016 și a durat doi ani, până în2018. Tânărul lucra în Italia și banii îi trimitea în țară. Problemele au început să apară când bărbatul a început să o ia la întrebări pe fată despre banii trimiși. Așa că au rupt logodna cu o zi înainte de starea civilă, potrivit botosaninews.ro.

Rămas și fără mireasă și fără bani, tânărul a cerut ajutorul magistraților Judecătoriei Botoșani. El cere înapoi banii inclusiv pentru inelul de logodnă, școala de șoferi pe care i-a plătit-o tinerei, bijuterii, telefon, dar și pentru biletul plătit ca fata să vină la el în Italia.

Practic, tânăra ar trebui să îi restituie acestuia peste 9.000 de euro şi 3.500 de lei, dar şi daune morale de 10.000 de euro. Tânărul nu are însă documente care să justifice cadourile oferite fetei. 

Și tânăra a cerut în instanță daune de 10.000 de euro, dar instanța a respins ambele pretenții.