Un tânăr din Brăila a intrat cu maşina într-un mall şi a înjunghiat o persoană. 10 persoane, rănite. Imagini cu atacatorul VIDEO

Atac deosebit de grav, în această după-amiază, la Brăila, acolo unde un tânăr drogat ar fi înjunghiat o persoană, apoi a furat o mașină și a intrat în plin într-un mall.

11 nov. 2018, 11:32

Totul a început pe varianta Brăilei, acolo unde suspectul ar fi înjunghiat un bărbat și i-a furat mașina, scrie observator.tv.

A condus apoi pe mai multe străzi din oraș și a provocat câteva tamponări, iar apoi a ajuns la Brăila Mall, unde a intrat în plin ușile centrului comercial.

Potrivit ultimelor informații, tânărul în vârstă de 20 de ani a lovit cu mașina mai mulți oameni pe centura orașului, respectiv 3, numărul total al răniţilor ajungând la 10, din care 7 la mall, când a intrat în ușile centrului. Doi dintre răniţii de la mall sunt copii. 
„Şapte persoane au fost rănite la mall Brăila, printre care cinci adulţi şi doi copii de 11 şi 13 ani. Victimele au fost preluate de o ambulanţă SMURD şi patru ambulanţe SAJ şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe. La faţa locului s-a intervenit cu o maşină de descarcerare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian, potrivit agerpres.ro.
 
 
Tânărul era sub infuenţa băuturilor alcoolice

„Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,37mg/l alcool. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, urmând a se stabili dacă acesta se află sub influenţa altor substanţe”, a declarat Laura Dan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Bărbatul a fost reţinut 
 
„Un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătura cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta pe raza localității Cazasu. Ulterior acesta s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului, unde a intrat în niște pietoni, și-a continuat deplasarea în parcarea de la mall, unde a intrat într-un grup de persoane. Acesta a fost reținut”, informează IPJ Brăila.