Un tânăr din Constanţa a fost împuşcat în plină stradă, după un conflict cu o persoană necunoscută

Un tânăr de 25 de ani a fost împuşcat cu un pistol cu bile de către un individ necunoscut. Cei doi au intrat într-un conflict spontan pe o stradă din centrul oraşului Constanţa, conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

RomaniaTV.net
07 sept. 2020, 12:25
Un tânăr din Constanţa a fost împuşcat în plină stradă, după un conflict cu o persoană necunoscută

În momentul în care a fost împuşcat tânărul se afla împreună cu fratele său. Acesta a fost rănit în zona capului şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constaţa.

Citeşte şi: Crimă înfiorătoare în Alba. Un bărbat a fost găsit MORT într-un parc. Cine a făcut descoperirea macabră

„La faţa locului, poliţiştii au stabilit că incidentul a avut loc în proximitatea unei patiserii, ca urmare a unui conflict spontan, agresorul ameninţându-l pe bărbatul în cauză, cât şi pe fratele acestuia, cu acte de violenţă. Ulterior acesta a tras cu un pistol airsoft cu bile asupra lor, unul dintre fraţi fiind nimerit în zona capului. Persoana vătămată, de 25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Constanţa.

Incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, oamenii legii au fost alertaţi printr-un apel la 112 că u bărbat ar fi împuşcat cu un pistol cu bile de către o persoană necunoscută, conform sursei citate.

Oamenii legii continuă cercetările pentru depistarea agresorului, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice


loading...