Un tânăr din Constanţa a murit pe un vas de croazieră în Chile. Cum şi-a pierdut viaţa bărbatul

Un bărbat de 25 de ani s-a stins din viață, în Chile, după ce a căzut de pe puntea vasului de croazieră pe care lucra. Medicii chemați de urgență nu au mai reușit să-l salveze.

RomaniaTV.net
20 nov. 2018, 13:52
Un tânăr din Constanţa a murit pe un vas de croazieră în Chile. Cum şi-a pierdut viaţa bărbatul

Tragedia a avut loc luni dimineață, în orașul-port Valparaiso din Chile, unde românul lucra de o săptămână. Andrei Mădălin Circhea, un tânăr din localitatea Tortomanu din Constanța, lucra ca inginer electronist pe vasul de croazieră Le Boreal, care navighează sub pavilion francez. Tânărul s-a prăbuşit în gol de la 23 de metri înălțime, după ce a căzut de pe puntea vasului.

„Victima a fost cu niște prieteni pe puntea navei, a coborât pe o scară, i-a alunecat piciorul şi a căzut 23 de metri”, a declarat comisarul Rodrigo Muñoz, conform latercera.com.

Salvatorii l-au mai putut salva pe tânărul român.

Vestea că Andrei Mădălin s-a stins din viață în Chile i-a șocat pe apropiați.

„L-am cunoscut pe Andrei, am fost colegi, plin de viaţă şi cu mult bun simţ!”, a scris Nicoleta pe Facebook, potrivit observator.tv.

Mariana l-a cunoscut şi ea pe Andrei Mădălin. „Prea devreme.. mult prea devreme.. Zbor lin printre îngeri și putere familiei sa treacă peste acesta mare durere.. Încă nu pot sa cred ca e adevărat’, a precizat tânăra.

Alin spune că a copilărit cu Andrei şi a postat şi el un mesaj sfâşietor. „Nu pot să cred Andrei, am dormit în același loc , mâncam împreună, mergeam împreună la școală, nu am văzut în viața mea un om care nu era supărat niciodată , viața era prea dulce pentru tine. Am ajuns să plecăm pentru un viitor mai bun, Dumnezeu să te odihnească bunul meu tovarăș și marinar, o să râmai mereu în sufletul meu cu amintiri frumoase??️”

Autoritățile din Chile spun că „există camere care au înregistrat evenimentele și au arătat un accident, fără intervenția unor terțe părți”.