Un tânăr din Galaţi căutat pentru furt de bijuterii şi spargeri de locuinţe, prins după ce a furat un telefon mobil

Un tânăr din Galaţi, căutat pentru furtul de bijuterii şi spargeri de locuinţe, a fost prins de jandarmi după ce a furat un telefon mobil.  Bărbatul a fost dus la secţie unde jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvărşirea infracţiunii de furt calificat.

RomaniaTV.net
04 iun. 2020, 10:00
Un tânăr din Galaţi căutat pentru furt de bijuterii şi spargeri de locuinţe, prins după ce a furat un telefon mobil

În urma verificărilor şi a declaraţiilor persoanelor implicate, jandarmii au stabilit că tânărul a citit un anunţ pe o pagină de internet şi a contactat vânzătorul unui telefon mobil, cu intenţia de a-l cumpăra. După ce s-au întâlnit, tânărul a profitat de neatenţia vânzătorului angrenat în discuţii cu prietenii care îl însoţeau şi a fugit spre zona Ţiglina I. Pe drum, suspectul a aruncat telefonul mobil în vegetaţia din zonă şi s-a urcat într-un taxi.

Citeşte şi: Accident rutier grav între un microbuz şi un TIR. Opt persoane, rănite în urma impactului VIDEO

În timp ce îl căuta prin oraş, victima a observat tânărul într-un taxi, iar în momentul în care s-a întâlnit cu patrula de jandarmerie le-a comunicat oamenilor legii cele întâmplate, datele maşinii şi semnalmentele tânărului. De asemenea, şi taximetristului a simţit că este ceva suspect, în momentul în care a observat faptul că tânărul nu are o direcţie precisă, acesta spunându-i că este urmărit de două persoane care doresc să îl bată. Din acest motiv, şoferul a decis să meargă spre poliţie, moment în care a fost oprit de către un echipaj de jandarmerie.

Toate persoanele implicate în caz au fost conduse la sediul poliţiei unde jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Telefonul nu a fost găsit, iar persoana în cauză nu a putut da date precise despre locul unde l-a aruncat, spunând că nu îşi aminteşte.

În timpul întocmirii actelor de sesizare, jandarmii au constatat că tânărul este căutat în lucrări penale având ca obiect furtul de bijuterii şi spargeri de locuinţe, atât în Galaţi cât şi în alte judeţe. Cercetările sunt continuate de către poliţie.


loading...