Un tânăr din Iaşi va dona proteze oculare victimelor din Colectiv

Un tânăr tehnician din Iaşi s-a oferit să facă şi să doneze proteze oculare victimelor incendiului din Colectiv.  Acestea vor fi individualizate, iar în mod normal preţul unei singure proteze s-ar ridica la o mie de lei.

06 nov. 2015, 07:47
Un tânăr din Iaşi va dona proteze oculare victimelor din Colectiv

Daniel Amarandei are 30 de ani şi a luat deja legătura cu medicii din Bucureşti cărora le-a spus că vrea să creeze în laboratorul său proteze oculare pentru toţi cei care vor avea nevoie.

„Este ceea ce eu pot face pentru copiii, frații, iubiții, surorile și așa mai departe care au pățit ce au pățit în Colectiv în București. Nu pun un număr limită de proteze, pun un număr limită de proteze pe unitatea de timp. Aș prefera să mă limitez undeva la 3-4 pe săptămână pentru că astfel pot să nu-mi perturb activitatea mea firească și totodată pot să obțin o calitate ridicată a protezelor”, a spus Daniel Amarandei, potrivit digi24.ro

Acesta speră ca în maxim o lună să termine de făcut toate protezele pentru cei care au avut de suferit în urma incendiului de vineri seara, din Clubul Colectiv. În mod normal, preţul unei proteze se ridică la o mie de lei.

Pacienţii vor trebui să se prezinte la Iaşi pentru câteva zile, dar şi pentru această problemă tânărul a găsit deja o soluţie. Mai multe firme i-au promis că vor asigura transportul şi cazarea gratuit.

Citeşte şi DOCUMENTUL care ar putea explica TRAGEDIA din Colectiv