Un tânăr din Olt, arestat după ce şi-a ucis cumnatul

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din comuna Radomireşti a fost arestat preventiv după ce, în urmă cu două zile, prin lovituri repetate cu pumnii şi cu o ţeavă metalică, l-a ucis pe cumnatul său, în vârstă de 35 de ani şi domiciliat în aceeaşi localitate, pe fondul unui conflict între cei doi şi consumului de alcool.

14 aug. 2014, 13:48
Un tânăr din Olt, arestat după ce şi-a ucis cumnatul

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt remis joi, pe 13 august a fost pusă în mişcare acţiunea penală împotriva inculpatului S.D., pentru săvârşirea infracţiunii de omor, reţinându-se că acesta, în seara zilei de 12 august, în urma unui conflict cu C.F., cumnatul său, l-a lovit pe acesta de mai multe ori peste cap şi corp cu pumnii, cu un bici şi cu o ţeavă metalică. În urma loviturilor C.F. a murit.

Citeşte şi Tânăr de 17 ani, găsit ÎNJUNGHIAT şi abandonat pe un câmp

Procurorii au solicitat arestarea preventivă a lui S.D., iar magistraţii de la Tribunalul Olt au dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Acesta este al doilea caz de omor înregistrat în judeţul Olt de la începutul lunii august. Săptămâna trecută un tânăr a fost ucis în bătaie de alţi doi tineri şi trupul lui a fost lăsat pe o stradă din comuna Osica de Sus. Şi în luna iulie în judeţ s-a mai înregistrat un caz de omor, pe terasa unui local din municipiul Slatina. În toate aceste cazuri persoanele acuzate de omor sunt în arest.

Citeşte şi CRIMĂ ŞOCANTĂ: O femeie UCISĂ a fost găsită într-o valiză de un taximetrist VIDEO