Un tânăr din Piteşti, dispărut de acasă ca să-şi ia viaţa

Desfăşurare de forţe impresionantă în Piteşti pentru găsirea unui tânăr de 21 de ani dispărut de acasă. Pompieri, poliţişti şi prieteni l-au căutat pe băiat până la miezul nopţii. Nu l-au găsit, însă unii martorii spun că l-au văzut încercând să se sinucidă.

RomaniaTV.net
07 apr. 2012, 06:27
Un tânăr din Piteşti, dispărut de acasă ca să-şi ia viaţa

Tânărul dispărut provine dintr-o familie bună şi nu duce lipsă de nimic. De aceea, gestul lui este greu de înţeles pentru mulţi.

„Am înţeles de la nişte oameni de pe partea cealaltă de la Bazinul Olimpic că a încercat să se spânzure”, a spus o prietenă a tânărului.

Două ambulanţe, patru echipaje de poliţie şi unul de la ISU, plus o echipă operativă cu barca au fost chemate la faţa locului. Căutările nu au avut succes.

„Am fost sesizaţi prin serviciul de urgenţă 112 de dispariţia unui tânăr în zona Podul viilor. Se efectuează cercetări pentru găsirea acestuia”, a declarat Mădălina Bălănescu, purtător de cuvânt Poliţia Argeş.

Echipele operative l-au căutat pe băiat 10 kilometri pe Râul Argeş, în amonte şi în aval. Căutările au fost reluate sâmbătă dimineaţă.