Un tânăr din Suceava a furat un microbuz și l-a vândut pentru 800 de lei, după ce l-a găsit cu cheile în contact. A fost reținut de polițiști după aproape trei luni

Situație uluitoare în județul Suceava, unde un tânăr de 23 de ani a fost reținut pentru furtul unui microbuz pe care l-a găsit cu cheile în contact.

28 ian. 2024, 09:51
Un tânăr din Suceava a furat un microbuz și l-a vândut pentru 800 de lei, după ce l-a găsit cu cheile în contact. A fost reținut de polițiști după aproape trei luni
Tânăr din Suceava, arestat după ce a furat un microbuz

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Marginea, județul Suceava, a fost reținut de polițiști după ce a furat un microbuz în urmă cu aproape trei luni și l-a vândut pentru suma de 800 de lei. Fapta a avut loc pe 3 noiembrie 2023, în orașul Gura Humorului.

Citește și: Hoțul cult. Un bărbat a furat un teanc de cărți dintr-o cafenea, dar le-a adus înapoi după ce a citit una

Șoferul de microbuz a lăsar vehiculul, care aparținea unei firme locale, cu portierele deschise și cheia în contact. Când s-a întors, acesta a constatat că microbuzul dispăruse. Autorul furtului, un tânăr din comuna Marginea, a fost identificat și reținut vineri, 26 ianuarie, după ce a fost oprit în trafic de către polițiști.

Suspectul a recunoscut fapta și a dezvăluit că a vândut microbuzul altei persoane pentru o sumă mai mică de 200 de euro. În noaptea de 2 spre 3 noiembrie 2023, tânărul ar fi pătruns în microbuz folosind cheia aflată în contact și l-a sustras din spatele unui imobil din Gura Humorului.

Citește și: Scandal ca la ușa cortului la o înmormântare în Suceava! Preotul s-a întins pe jos în fața cimitirului

Polițiștii au reținut individul pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Reprezentanții Poliției județene Suceava au informat că ancheta continuă pentru a stabili toate împrejurările infracțiunii.