Un tânăr din Vaslui şi-a ucis verişorul după ce s-a întors din Germania. Crima, comisă la petrecerea de întoarcere acasă

Lucian Radu Popescu, un tânăr de 23 de ani din județul Vaslui, a fost arestat, fiind acuzat că și-a omorât în bătaie verișorul. Crima a avut loc la petrecerea de întoarcere acasă din Germania, pe care bărbatul acuzat de crimă o organizase la birtul din satul Chersăcosu, comuna Stănilești.

19 dec. 2018, 12:09
Un tânăr din Vaslui şi-a ucis verişorul după ce s-a întors din Germania. Crima, comisă la petrecerea de întoarcere acasă

Trupul victimei a fost descoperit, la marginea satului, lângă o casa părăsită, de câțiva localnic, scrie libertatea.ro. Polițiștii sosiți la fața locului au descoperit zeci de lovituri pe trupul bărbatului de 40 de ani.

Citeşte şi Şi-a ucis soţia cu vătraiul. Bănuia că are un amant

Procurorii au stabilit că victima, Ionel Popescu, a bătut împreună cu mai mulți cunoscuți la un chef organizat de verișorul său, Lucian Radu Popescu, care tocmai se întorsese din Germania de doar câteva zile.

Un scandal monstru a izbucnit între cei doi verișori care s-au luat la bătaie. În fața anchetatorilor, Radu Lucian Popescu, bărbatul acuzat de crimă, a povestit că a plecat spre casă, iar vărul său l-ar fi atacat. După ce s-au lovit reciproc, tânărul de 23 de ani s-a întors la birtul unde rămăseseră ceilalți petrecăreți și le-a povestit ce s-a întâmplat.

Lucian Radu Popescu a fost reținut pentru 24 de ore și a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Tânărul a cerut clemență, însă instanța a stabilit ca pe numele acestuia să fie emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit localnicilor, bărbatul acuzat de crimă a fost închis pentru tentativă de omor, după ce a lovit un consătean cu un cuțit. În primăvara acestui an, a ieșit din închisoare, pe baza legii recursului compensatoriu.