Şi-a ucis soţia cu vătraiul. Bănuia că are un amant

Un bărbat din Iași și-a ucis soția cu vătraiul din sobă. Crima a avut loc după ce amândoi s-au îmbătat și s-au luat la ceartă. Bărbatul bănuia că soția lui avea un amant, așa că a luat-o la pumni și picioare. Lovitura care i-a adus decesul a venit însă când a împins-o cu tâmpla în tăblia de la pat.

RomaniaTV.net
15 dec. 2018, 12:18
Şi-a ucis soţia cu vătraiul. Bănuia că are un amant

Un soţ gelos şi-a ucis nevasta cu vătraiul. Vecinii spun că „trăiau foarte bine”.  Cei doi soţi au consumat alcool împreună şi, pe fondul geloziei, discuţiile dintre ei au degenerat într-o tragedie. Vecinii spun că erau oameni în banca lor şi nu înţeleg cum s-a ajuns până la crimă. 

Un bărbat de 51 de ani din comuna Ţibana a fost reţinut pentru omor, fiind acuzat că i-a luat viaţa partenerei de viaţă. Fănică Axinte ar fi comis fapta joi, atunci când a consumat alcool alături de soţia sa de 43 de ani. La un moment dat, pe fondul unor discuţii legate de o presupusă relaţie extraconjungală a femeii, cei doi soţi au început să se certe.

„Inculpatul a agresat victima, căreia i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul peste faţă şi corp, iar apoi, cu un cleşte din fier, folosit pentru foc“, a explicat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, instituţia care conduce investigaţia.

Anchetatorul a mai arătat că victima a încercat să se apere de Fănică Axinte, însă nu a reuşit deoarece a fost lovită cu tâmpla de tăblia de la pat. Femeia nu a avut nicio şansă de supravieţuire în urma loviturilor primite.

Fănică Axinte a fost prezentat Tribunalului Iaşi, care a admis propunerea de arestare preventivă.

Vecinii familiei Axinte spun că cei doi au lucrat, în trecut, în străinătate. Ei admit însă că, după ce s-au întors, au fost implicaţi de mai multe ori în diverse scandaluri, izbucnite mai ales pe fondul consumului de alcool.

„Nu aveau probleme, trăiau foarte bine, dar obişnuiau să bea şi atunci se îmbătau amândoi“, ne-a spus un vecin.

„El era un om cuminte şi serios, iar femeia era harnică, gospodină, cura­tă. Chiar ne-a surprins, nu ştiu de la ce a pornit“, a mai spus un vecin.