Un tânăr DROGAT, urmărit ca în filme de poliţişti, în trafic

Scene halucinante în Focşani. Un tânăr drogat a făcut o cursă nebunească prin tot oraşul, n-a oprit nici măcar când poliţiştii au tras câteva focuri de armă în aer. Totul s-a terminat cu un accident, iar individul a fost scos de agenţi, după ce au spart geamul maşinii.

03 mart. 2014, 21:49
Un tânăr DROGAT, urmărit ca în filme de poliţişti, în trafic

Poliţiştii au fost chemaţi într-un bar din Focşani, unde susţin clienţii, tânărul se droga, potrivit România TV. Nu au apucat să-l prindă pe teribilist, care s-a urcat la volan şi a pornit într-o cursă nebunească prin oraş. A lovit de două ori maşina poliţiei, oamenii legii au tras două focuri de armă, dar şoferul nu a oprit decât după ce a ieşit cu maşina în decor. Poliţiştii au spart geamul autoturismului pentru a-l imobiliza pe tânăr.

VEZI ŞI: CIRC cu poliţiştii pe o stradă din Caraş-Severin. Un ŞOFER BEAT a sărit la bătaie când i s-au pus întrebări

Tânărul era atât de drogat, încât a avut halucinaţii.

Şoferul a fost condus la unitatea medicală, unde a refuzat alcooltestul şi probele de sânge în vederea alcoolemiei. Pe durata urmăririi au fost trase două focuri de armă. Persoana urmărită, cât şi colegii mei nu au fost vătămaţi„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Bogdan Toader.

Şoferul teribilist s-a ales cu dosar penal.

CITEŞTE ŞI: Blonda beată care a provocat accidentul din centrul Clujului are interdicţie de a părăsi judeţul