Un tânăr gălăţean a dispărut de acasă cu 13.000 de lei. A lăsat un bilet în care anunţă că se va sinucide

O familie din Galaţi trăieşte clipe de coşmar de când unul dintre copii, 21 de ani, le-a lăsat un bilet de adio şi a dispărut de acasă. Băiatul este dependent de jocurile de noroc şi a fugit cu 13.000 de lei, furaţi chiar de la fratele său. În biletul de adio acesta le-a spus că-şi va pune capăt zilelor, după ce va cheltui banii.

RomaniaTV.net
03 aug. 2015, 15:19
Un tânăr gălăţean a dispărut de acasă cu 13.000 de lei. A lăsat un bilet în care anunţă că se va sinucide

Familia unui gălăţean de 21 de ani este disperată, după ce acesta a dispărut de acasă. Dispariţia a fost constatată, la revenirea din concediu, de fratele şi cumnata tânărului, care locuiau împreună cu el. O dată cu dispariţia, cei doi au văzut că tânărul, Mihai Purcică, a luat din casă suma de 13.000 de lei şi le-a lăsat un bilet în care îşi explica intenţiile, viata-libera.ro.

„Am găsit un bilet pe masă, scris de el : „ADIO, îmi pare rău pentru cei 13.000 de lei pe care vi i-am luat, sper să-i recuperaţi din vânzarea apartamentului destinat mie. Nu mă căutaţi, am de gând să mă bucur de viaţă câteva luni, înainte de a….  Viaţă lungă şi frumoasă în continuare, Mihăiţă”. Am intrat în panică şi am mers la poliţie”, ne-a povestit Cosmina Secan, cumnata lui Mihăiţă.

Ne-a lăsat scris şi pe un bilet de adio şi pe email, că avea de gând să se sinucidă aici în apartament, dar când a aflat de bani a decis să îi ia, să se bucure de viaţă şi apoi va comite actul final„, a explicat şi Marius Secan, fratele tânărului dispărut.

Cei doi au căutat cât mai multe indicii în casă şi au aflat că Mihai îşi cumpărase o geantă de voiaj şi o carte intitulată „Cântecul sângelui”. Mai mult, au găsit dovezi că tânărul juca destul de des poker pe calculator.  Şi soţul femeii confirmă faptul că exista posibilitatea ca acesta să fi fost dependent de jocurile de noroc online.

Citeste si: DUBLĂ SINUCIDERE la Spitalul Judeţean Vâlcea. Două femei s-au aruncat de la etaj