Un tânăr jandarm, diagnosticat cu o boală rară. Trebuie operat pe creier, mama este disperată: Este iubirea vieţii mele, singurul copil

Un tânăr jandarm de 23 de ani are nevoie de ajutorul nostru. Cosmin suferă de o boală extrem de rară şi pentru a avea o şansă la viaţă trebuie operat urgent pe creier. Până marţi, familia lui trebuie să strângă 60.000 de euro. Marian Godină a făcut şi el un apel către toţi cei acre îl pot ajuta pe colegul lui.

11 iun. 2017, 11:47

Cosmin are 23 de ani şi este jandarm în Mehedinţi. De când era mic şi-a dorit să lucreze în slujba oamenilor, să-i ajute şi să-i sprijine. Şi-a îndeplinit visul, dar acum el este cel care are nevoie de ajutor.

„Mă doare sufletul că este iubirea vieţii mele, este singurul copil. Este subofiţer în cadrul jandarmeriei, şi a îndeplinit visul pe care-l avea de mic, iar acum… nu ştiu Dumnezeu i-a dat o palmă”, spune plangand mama baiatului.

Ne uităm în ochii unei femei disperate. O mamă care tremură şi care nu se opreşte din plâns pentru este posibil să-şi piardă copilul. Fiul ei nu a avut niciodată niciun simptom. În urmă cu o lună, i-a venit rău, a fost dus la spital, iar medicii i-au pus un diagnostic cumplit: anevrism cerebral.

„Vorbeste, dar este extrem de slăbit, are tremur şi starea lui de pe o zi pe alta nu este ok”, mai spune femeia.

Cosmin suferă de o malformaţie la creier, o dilataţie anormală a arterelor cerebrale. Acum are nevoie de o operaţie grea pentru că este vorba de o boală extrem de rară. În toată lumea au fost până acum 25 de astfel de cazuri.

„Am înţeles că nu se poate face o operaţie clasică pentru că este în mijlocul creierului şi foarte profund şi este foarte foarte riscant. Îmi doresc din tot sufletul, dacă se poate… cât de puţin. Le mulţumesc tuturor celor care ne sunt alături şi ne sprijină şi îmi ajută iubirea vieţii mele, lumina ochilor mei. Suntem într-o situaţie extrem de delicată, îmi doresc din tot sufletul să fim ajutaţi să trecem cu bine, îmi doresc din suflet să-l văd sănătos”, spune disperata mama lui Cosmin.

Costul operaţiei este de 60.000 de euro. Colegii lui Cosmin încearcă sunt alături de el. A fost deschis şi un cont pe numele mamei. Până acum au fost strânşi aproximativ 10.000 de euro. Cei care vor să îl ajute pe tânărul jandarm poate să doneze orice sumă. Contul este deschi pe numele ANDREI CONSTANŢA

CONT RO10BPOS26006943641RON07
CONT DESCHIS LA BANCPOST

Marian Godină a postat pe pagina de Facebook un mesaj prin care îşi roagă toţi colegii să-i fie alături lui Cosmin şi să-i întindă o mână de ajutor.

„Mă adresez prin această postare în special colegilor mei din MAI, dar și celorlalți oameni care vor să facă un bine.

De multe ori ne plângem că nu suntem respectați așa cum ar trebui, de multe ori ne plângem că avem salarii mici, legi proaste, logistică precară etc. Nu am lucrat niciodată în altă parte și nu știu cum e, dar știu că la noi e lipsă enormă de unitate, de solidaritate între noi, colegii, știu că unde-s trei oameni, doi îl bârfesc pe al treilea, pentru ca a doua zi al treilea cu unul dintre ăilalți doi să-l bârfească pe celălalt. Probabil așa e peste tot, nu știu.

Cert e că ni s-a ivit acum o ocazie, din păcate, în care putem arăta că suntem cu adevărat uniți și că reprezentăm o forță.

Colegul nostru de la jandarmerie, la numai 23 de ani trece prin momente grele și are nevoie URGENTĂ de 60.000 de euro până miercuri pentru a se putea opera și să fie astfel salvat.

Nu știu exact câte cadre are MAI, dar bănuiesc că dacă ar dona fiecare o sumă cât de mică, banii s-ar strânge până mâine. Eu îmi pun speranța că vom reuși!”, a scris Marian Godina pe Facebook.