Un tânăr miliardar român, apariție spectaculoasă într-un documentar pe Netflix. Stelian Balta joacă alături piloți de Formula 1 pe un iaht de lux

Un tânăr miliardar român, apariție spectaculoasă într-un documentar pe Netflix. Stelian Balta a fost prezent în episodul 5 din sezonul 6 al seriei documentare ‘Formula 1: Drive to Survive’, alături de celebrul pilot francez de Formula 1, Pierre Gasly, pe un super iaht de lux în Monaco.

26 feb. 2024, 09:44
Un tânăr miliardar român, apariție spectaculoasă într-un documentar pe Netflix. Stelian Balta joacă alături piloți de Formula 1 pe un iaht de lux
Un tânăr miliardar român, apariție spectaculoasă într-un documentar pe Netflix

Un tânăr miliardar român, apariție spectaculoasă într-un documentar pe Netflix. În vârstă de 35 de ani, Stelian Balta este cunoscut pentru succesul său în domeniul criptomonedelor, iar prezența sa în acest documentar reprezintă o surpriză plăcută pentru fanii show-ului și o dovadă a legăturii strânse dintre lumea financiară digitală și cea a automobilismului de elită.

Citește și: Ion Țiriac, pasibil să-și piardă „bijuteriile”. Autoritățile române au hotărât să-i confiște 17 arme de vânătoare, așa că miliardarul le-a transferat în Germania

Un tânăr miliardar român, apariție spectaculoasă într-un documentar pe Netflix

În episodul 5 din sezonul 6 al documentarului, tânărul din Negrești-Oaș își face apariția alături de Pierre Gasly, pilotul francez de Formula 1, pe un iaht de lux în Monaco.

Seria ‘Formula 1: Drive to Survive’ este urmărită de aproximativ 7 milioane de oameni și continuă să fascineze publicul din întreaga lume, oferind o perspectivă unică asupra momentelor și personalităților care definesc acest sport.

Stelian Balta este unul dintre cei mai de succes români și cunoscut pe plan global în lumea finanțelor și crypto, fiind recunoscut pentru contribuțiile semnificative și perspectiva sa vizionară. Investițiile și inițiativele sale în spațiul crypto l-au marcat ca un lider influent în acest domeniu pe plan global, potrivit Mediaflux.ro.

Englezii, şocaţi când au aflat ce avere are Ion Ţiriac

Românul a fost descris de Daily Star ca fiind „primul miliardar al României în 2007”, profitând de dispariția comunismului pentru a înființa prima bancă privată din țară și extinzându-și ulterior afacerile în diverse sectoare precum amănuntul, asigurările și companiile aeriene.

Englezii au fost surprinși de faptul că, deși Ion Țiriac nu are atât de multe titluri de Grand Slam ca alți jucători de tenis celebri, este de fapt cel mai bogat jucător de tenis din lume, depășindu-i în avere pe Novak Djokovic și alții.

Dacă le-ai cere la 100 de oameni să numească cel mai bogat jucător de tenis din lume, din trecut sau din prezent, probabil că aceştia i-ar enumera pe Novak Djokovic, Roger Federer şi Serena Williams. Răspunsul corect este, de fapt, Ion Ţiriac.

S-ar putea să nu aibă atât de multe titluri de Grand Slam, dar este atât de bogat încât a fost primul miliardar al României, în 2007. Are de şapte ori mai mulţi bani decât Djokovic. Ţiriac a profitat de dispariţia comunismului din ţara lui şi a înfiinţat prima bancă privată din România. S-a extins apoi în afaceri cu amănuntul, asigurări şi companii aeriene.

Pe lângă faptul că deţine un avion privat, se spune despre el că este singura persoană de pe planetă care deţine nu unul, ci două Rolls-Royce Phantom IV”, au scris englezii.