Un tânăr militar s-a spânzurat după ce a aflat că iubita sa l-a înşelat

Un tânăr militar în vârstă de 27 de ani şi-a pus capăt zilelor după ce a fost înşelat de prietena sa. Acesta a fost găsit spânzurat într-o pădure din judeţul Vaslui. Tânărul i-a povestit ce avea de gând să facă fratelui său, însă, din păcate, acesta a ajuns prea târziu şi nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

15 dec. 2015, 12:24
Un tânăr militar s-a spânzurat după ce a aflat că iubita sa l-a înşelat

Iulian Leogan avea 27 de ani şi locuia cu chirie în Iaşi, acolo unde era militar al Batalionului 151 Infanterie „Lupii negri”. Tânărul a ales să-şi ia viaţa chiar într-o pădure din apropierea satului natal. Bărbatul a recurs la un asemena gest după ce femeia cu care visa să-şi întemeieze o familie l-a înşelat.

Înainte de a-şi pune capăt zilelor, tânărul şi-a sunat fratele şi i-a spus ce avea de gând să facă. Din nefericire, acesta a ajuns prea tarziu pentru a-i mai putea salva viaţa. Acesta şi-a lăsat în urmă familia care este devastată de durere.

„A fost un baiat foarte bun. A purtat cu cinste haina militara si drapelul Romaniei. De aceea, am preferat sa fie condus pe ultimul drum in haina militara si toti au fost de acord. Fiul meu a fost un mare patriot si un erou. A lucrat in misiune NATO, in Afganistan, intr-o misiune foarte grea, pe care a purtat-o cu cinste. A venit linistit si bucuros pentru ceea ce a facut. A venit cu foarte multe amintiri, am facut un album cu toate amintirile lui de acolo. Le-am luat cu mine in Italia. Mi-am dorit ca baietii mei sa fie militari. Mai am un fiu care e pompier, aici la Vaslui”, a aratat Nicoleta Leogan, mama baiatului, potrivit botoşăneanul.ro.

Când au auzit de gestul tânărului, oamenii din comună au fost şocaţi. „Din cate il cunosc eu, era un baiat harnic si am ramas surprinsi cu totii la auzul vestii. Nu prea cunosc motivul pentru care a recurs la acest gest. Pacat ca s-a ajuns aici. Avea tot viitorul in fata. Sper ca familia lui sa treaca peste asemenea nenorocire”, a mentionat Mihai Moraru, primarul comunei Stefan cel Mare.

Citeşte şi