Un tânăr, reţinut după ce şi-a înjunghiat patronul

Un bărbat din Milişăuţi a ajuns în stare gravă la spital după ce un angajat al său, aflat în stare de ebrietate, l-a înjunghiat. Agresorul, un tânăr din Botoşani, a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat, marţi, Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.

13 mai 2014, 10:51
Un tânăr, reţinut după ce şi-a înjunghiat patronul

Potrivit IPJ Suceava, în urma cercetărilor, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, au stabilit faptul că, duminică noaptea, în timp ce se aflau în incinta păstrăvăriei din localitatea Bădeuţi, aparţinând victimei, între acesta şi agresor a avut loc un conflict spontan pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Constantin Avram, de 52 de ani, i-a reproşat angajatului că, în loc să hrănească peştii, consumă băuturi alcoolice. Tânărul de 27 de ani, Constantin Harcotă, l-a înjunghiat o singură dată pe bărbat în zona abdominală. După agresiune, Constantin Avram s-a deplasat singur la Spitalul din Rădăuţi, unde a fost internat şi supus unei intervenţii chirurgicale din cauză că era rănit grav, scrie Agerpres.

Citeşte şi Bodyguard înjunghiat MORTAL de un client în urma unui scandal dintr-un bar din Hunedoara

În urma examinarii medico-legale, s-a stabilit că leziunile necesită 25 – 30 de zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii ce pot pune în pericol viaţa victimei.

În baza probatoriului administrat în cauză, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de omor şi reţinerea acestuia pentru 24 de ore, urmând ca, marţi, el să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă.

Citeşte şi GEST ŞOCANT. Un bărbat şi-a înjunghiat soţia şi copiii, înainte să plece la închisoare