Un tânăr s-a ales cu dosar penal după ce şi-a pus câinele să tragă o căruţă cu nisip VIDEO

Un tânăr din Dâmboviţa a postat pe contul personal de Facebook imagini în care îşi antrenează câinii şi astfel a ajuns pe mâna poliţiştilor. Acesta este pasionat de lupte între câini s-a lăudat pe Internet cu ce pot face şi câinii lui. Mândria i-a adus însă mai multe reclamaţii, dar şi un dosar penal.

06 aug. 2015, 07:07
Un tânăr s-a ales cu dosar penal după ce şi-a pus câinele să tragă o căruţă cu nisip VIDEO

Chinurile la care sunt supuşi câinii din imagini sunt numite antrenamente de către proprietarul lor care susţine totuşi că îşi iubeşte enorm animalele, potrivit stirileprotv.ro.

Câinii dintr-o rasă cunoscută ca agresivă sunt obligaţi pe rând fie să tragă o căruţă plină cu nisip, fie să stea atârnaţi în aer prinşi în dinţi de un obiect.

Imaginile postate pe contul de Facebook au oripilat sute de oameni care imediat l-au reclamat la poliţie pe bărbat. Printre reclamanţi sunt şi reprezentanţii unor ONG-uri care se luptă pentru drepturile animalelor.

Acum, când imaginile au ajuns în posesia poliţiştilor, tânărul spune că-i pare rău că şi-a chinuit animalele.

Poliţiştii nu s-au lăsat înduplecaţi de regretele tânărului. Au deschis dosar penal, iar acum cercetează în detaliu toate faptele pentru a stabili dacă tânărul se face sau nu vinovat de maltratarea animalelor.

Citeşte şi Imagini sfâşietoare. Un cal epuizat se zbate în agonie pe marginea şoselei, medicul a refuzat să-l ajute VIDEO