Un tânăr s-a aruncat în Dunăre, de pe podul de la Cernavodă. Echipajele ISU au pornit în căutarea lui

Un tânăr de 23 de ani este căutat de pompieri şi de poliţiştii de frontieră după ce s-a aruncat în Dunăre de pe podul de la Cernavodă. El se întorcea cu familia de la munte, a cerut să se oprească maşina, s-a dat jos din autoturism şi a sărit în apă. S-a întâmplat joi seara, în jurul orei 21.30. 

RomaniaTV.net
27 dec. 2018, 20:53
Un tânăr s-a aruncat în Dunăre, de pe podul de la Cernavodă. Echipajele ISU au pornit în căutarea lui

UPDATE. Mai multe echipaje de salvatori din cadrul grupurilor de pompieri militari din Cernavodă şi Constanţa au reluat, vineri dimineaţă, căutarea unui tânăr care ar fi sărit, joi noaptea, în apele Dunării de pe podul rutier de la Cernavodă, informează un comunicat de presă al ISU Dobrogea.

Potrivit sursei citate, salvatorii ISU Dobrogea au fost solicitaţi, joi noaptea, să intervină pentru căutarea unui tânăr de 23 de ani care s-a aruncat în Dunăre de pe podul rutier ce leagă Cernavodă de Feteşti, apelul la 112 fiind făcut chiar de către familia tânărului.

„Se pare că aceştia se aflau într-un autoturism cu care se întorceau de la munte, iar tânărul respectiv a solicitat să oprească autovehiculul, pentru nevoi fiziologice, şi, după ce a coborât din maşină, s-a aruncat în Dunăre de pe pod”, informează ISU Dobrogea.

ISU Dobrogea a reluat căutările pe Dunăre, în zona podului rutier de A2, la Cernavodă, cu sprijinul unui echipaj de scafandri şi şapte subofiţeri.

Tânărul se întorcea alături de rudele sale de la munte, unde petrecuseră de Crăciun. Pe podul de la Cernavodă, tânărul a cerut să fie oprită maşina invocând nevoi fiziologice. În momentul în care a coborât din autoturism, tânărul a sărit de pe pod în Dunăre.

Echipajele ISU Constanţa au început operaţiunea de căutare a tânărului care a sărit de pe pod, în Dunăre. Vor fi chemaţi şi scafandrii.