Un tânar s-a aruncat în gol de la etajul 25, de la un restaurant din Bucureşti

Un tânăr de 35 de ani s-a aruncat, miercuri seară, de la etajul 25 al unul turn din București. Potrivit unor surse judiciare, acesta a luat singur masa la un restaurant din cadrul complexului Ana Tower, apoi a ieșit pe terasă și nu s-a mai întors.

05 ian. 2023, 08:32
Un tânar s-a aruncat în gol de la etajul 25, de la un restaurant din Bucureşti

Sinucidere misterioadă în București. Un tânăr s-a aruncat de la etajul 25, după ce a mâncat singur la un restaurant. Tragedia s-a întâmplat în jurul orei 22, iar apelul la 112 a fost dat de recepționerii complexului. Impactul a fost fatal. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care n-a putut decât să constate decesul.

A murit Petre Constantin, cunoscut ca Dr. Barbi, autorul versurilor „Imnului Golanilor”. Mesaj emoţionant de la Emil Constantinescu
„În cursul acestei seri, 4 ianuarie 2023, în jurul orei 22.20, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de la terasa unui imobil, din Sectorul 1. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri”, anunță Direcția Generală de Poliție a municipiului București.

Irina Loghin, în doliu. S-a stins din viaţă una dintre surorile îndrăgitei cântăreţe