Irina Loghin, în doliu. S-a stins din viaţă chiar la început de an

Irina Loghin a început anul 2023 cu tristețe. Îndrăgita cântăreață de folclor a aflat că una dintre surorile sale s-a stins din viață.

05 ian. 2023, 07:42
Irina Loghin, în doliu. S-a stins din viaţă chiar la început de an
Irina Loghin, supranumită "regina muzicii populare", a fost jefuitî pe litoralul românesc

Irina Loghin, în doliu la început de an. O altă soră a ei a murit. Irina Loghin și-a iubit nespus sora, mai ales că aceasta a avut grijă de toți frații, 6 la număr. În anul 2016, artista și-a mai condus pe ultimul drum o altă soră, cea mai mare și care era imobilizată la pat.

Așadar, solista de muzică populară urmează să aibă o perioadă destul de agitată. Aceasta este completată și de botezul nepoatei sale, venită pe lume de curând.
Irina Loghin a intrat în Noul An cu cea mai mare bucurie. A devenit bunică pentru prima dată la 83 de ani: „Am uitat de toate necazurile și relele. Merg zilnic să o văd”

 

Irina Loghin va avea în curând botezul nepoatei sale

Chiar dacă trece printr-un deces, Irina Loghin vrea să se bucure de botezul nepoatei ei, născută de fiica sa, Irinuca. Cântăreața în vârstă de 83 de ani și-a dorit de multă vreme să fie bunică.

”I-am povestit Irinucăi, după ce i-am născut pe ei, și plângeau, ca orice copil, doctorițele de la spital îmi spuneau: ‘Intrați în baie și dați drumul la robinet încât să nu auziți cum plânge. Aveți tăria asta.

Este greu, dar dacă aveți tăria asta o să va fie mai ușor. Prima zi plânge tare, a două zi mergeți iar în baie și dați drumul la apă, va plânge mai puțin, a treia zi și mai puțin, iar a patra zi… deloc.

Așa s-a întâmplat. I-am spus Irinucăi să aibă și ea tăria asta. Este cel mai frumos sentiment, cel de bunică. Doresc tuturor să aibă parte de așa bucurie în viață”, a declarat Irina Loghin pentru Unica.ro

Irinuca Loghin a devenit mamă pentru prima oară în luna septembrie. Micuța a fost botezată cu numele Ana, iar pentru a o aduce pe lume, Irinuca și soțul ei, Bogdan Barbu, au urmat un tratament medical.

Citește și Motivul pentru care Irina Loghin nu are carne la masa de Crăciun: „Nu aş renunţa la acest mod de viaţă pentru nimic în lume”

Regina muzicii populare este născută într-o familie cu șase copii, ea fiind penultima la părinți. După ea s-a născut fratele ei, Nicolae. În urmă cu 5 ani, artista a mai pierdut-o pe una dintre surorile ei mai mari, care era paralizată la pat.