Un tânăr din Gorj s-a lăudat pe Facebook cu un tricou de poliţist pentru că „nu te opreşte nimeni”. Ce a păţit după ce Poliţia a văzut imaginile

Un tânăr din Gorj care a îmbrăcat un tricou cu însemnele Poliţiei este cercetat pentru uzurparea calităţii oficiale.

11 sept. 2021, 21:24
Un tânăr din Gorj s-a lăudat pe Facebook cu un tricou de poliţist pentru că „nu te opreşte nimeni”. Ce a păţit după ce Poliţia a văzut imaginile

Un tânăr din Gorj s-a lăudat pe Facebook, într-un clip video filmat într-o maşină, şi a atras imediat atenţia atunci când a spus: ”Nu te opreşte nimeni cu Poliţia în cabină”.

Bărbatul de 27 de ani a publicat imaginile pe contul său de socializare.

În imagini tânărul apare îmbrăcat cu un tricou în culorile uniformei poliţiştilor şi pe care scrie ”Poliţia”, atât în partea din faţă, cât şi în spate.

Citeşte şi: Universitatea Politehnică Bucureşti, atacată de hackeri. Date personale ale unor studenți au fost extrase

În scurt timp, bărbatul din Târgu Jiu a intrat în vizorul Poliţiei.

”La data de 11 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigaţii Criminale, ca urmare a imaginilor apărute în spaţiul public, au identificat un tânăr, de 27 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de uzurparea de calităţi oficiale”, a transmis IPJ Gorj.

Anchetatorii au mai precizat că tânărul a fost condus de poliţişti la sediul Politiei Municipiului Târgu-Jiu, pentru continuarea cercetărilor.

Citeşte şi: Florin Ristei a fost depistat cu COVID. Mesaj îngrijorător pentru fani