Un TATĂ INCONŞTIENT şi-a lăsat COPILUL de 10 ANI la volan şi s-a filmat cu telefonul mobil VIDEO

Un bărbat din Dolj şi-a lăsat copilul de nici 10 ani la volanul maşinii în timp ce el era ocupat să filmeze întreaga ispravă. Potrivit Poliţiei din Dolj, bărbatul nu poate fi sancţionat, pentru că imaginile nu au fost filmate cu un aparat omologat şi nu pot fi o probă. Bărbatul a postat filmarea pe o reţea de socializare şi în doar câteva minute a strâns zeci de aprecieri şi comentarii încurajatoare.

11 dec. 2014, 07:43
Un TATĂ INCONŞTIENT şi-a lăsat COPILUL de 10 ANI la volan şi s-a filmat cu telefonul mobil VIDEO

Inconştienţă fără margini din partea unui bărbat din Dolj. Acesta şi-a lăsat copilul la volan, în timp ce el era ocupat să filmeze întreaga ispravă, potrivit România TV.

Citeşte şi Accident şocant în Sibiu: Un pieton, lovit din plin pe trecere. Acesta i-a cerut IERTARE şoferului VIDEO

 

Din imagini se observă, cum băieţelul de aproximativ 10 ani este lăsat la volanul maşinii, iar tatăl său stă relaxat cu o mână pe cotieră şi cu alta filmează. Imaginile au devenit virale, după ce părintele a postat materialul pe o reţea de socializare. Uimitor este faptul că în doar câteva minute, filmarea a primit zeci de aprecieri, dar şi comentarii încurajatoare. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, bărbatul nu poate fi sancționat, întrucât filmarea nu poate fi folosită ca probă.

Citeşte şi Un copil a fost lovit pe o trecere de pietoni din Braşov. Şoferul vinovat este poliţist