Caz scandalos: Un tată şi-a lăsat fiica garanţie la restaurant pentru că nu avea bani să plătească VIDEO

Ți se rupe sufletul! Un tată și-a lăsat fiica într-un restaurant, drept garanție pentru că nu îi mai ajungeau banii pentru a plăti mâncarea: "O voi lăsa aici drept garanție, iar mâine când voi veni cu banii, o voi lua înapoi". În imaginile video se poate observa cum fetița plânge disperată atunci când tatăl o lasă singură în magazin.

16 apr. 2019, 12:53
Caz scandalos: Un tată şi-a lăsat fiica garanţie la restaurant pentru că nu avea bani să plătească VIDEO

Această întâmplare halucinantă s-a petrecut în China, în orașul Foshan, atunci când un om, supranumit Ding, și-a lăsat fiica de 2 ani în restaurant pe motiv că nu avea bani să plătească consumația, scrie a1.ro. După ce a termimat de mâncat, bărbatul și-a dat seama că îi lipsește un yuan pentru a plăti integral nota de plată.

Citeşte şi Patru milioane de copii dezvoltă astm în fiecare an din cauza poluării

El a plătit doar 5 yuani și singurul lucru care i-a trecut prin cap a fost să își lase fetița drept garanție. Aceste momente oripilante au fost înregistrate cu ajutorul unei camere de supraveghere aflată în acel local, iar între timp aceste imagini au devenit virale. Gestul lipsit de suflet pe care tatăl l-a făcut, a rupt inimile a milioane de oameni care nu își pot explica ce fel de părinte poate fi acela care își părăsește copilul pentru 60 de bani.

Fiind luat la rost de poliție, bărbatul a explicat că nu și-a părăsit fiica, ci doar a vrut să se asigure că va putea face rost de bani,pentru a-și lua din nou fetița acasă. Deși nimeni nu i-a pus această condiție, acest tată a considerat că micuța lui trebuie să rămână singură într-un local frecventat de fel și fel de oameni.

Văzând că tatăl copilului nu se mai întoarce, proprietarul localului a chemat poliția, gest care l-a enervat extrem de tare pe tatăl întors la locul faptei după câteva ore bune. Acesta a argumentat întârzierea lui, pe motiv că nu mai avea baterie la mașina sa electrică.