Revedere emoționantă, după luni de spitalizare cu COVID! Un tată și-a strâns fetele în brațe, în fața asistentelor care au izbucnit în lacrimi VIDEO

O familie a trecut prin momente deosebit de emoționante atunci când s-a reîntâlnit după luni de zile de luptă cu COVID.

29 mart. 2021, 00:05

Revedere emoționantă, după luni de spitalizare cu COVID! Un tată și-a strâns fetele în brațe, în fața asistentelor care au izbucnit în lacrimi

O familie a trecut prin momente deosebit de emoționante atunci când s-a reîntâlnit după luni de zile de luptă cu COVID.

Un bărbat, tată a două fete, a stat luni de zile în spital încercând să scape de infecția cu coronavirus. În cele din urmă, a reușit să câștige lupta cu virusul și a putut și externat.

Cele două fete ale lui l-au așteptat la ieșirea din spital, iar momentul revederii a fost unul care i-a impresionat pe toți privitorii.

Alfredo Hercules (39 de ani) a stat internat în Spitalul Mercy Catholic Health din Rockville Center, New York, pe o perioadă 72 de zile, neputând să-și vadă vreun moment familia. Isabel (9 ani) și Sfiah (7 ani) și-au revăzut tatăl pentru prima dată de la începutul lunii aprilie.

„A fost foarte stresant să fiu departe de fetele mele”, a spus Hercules, despre fiicele și soția sa, Jamila, potrivit GMA.

Familia l-a așteptat pe Alfredo cu baloane și cu îmbrățișări interminabile. Atât el, cât și fetele sale și asistenele medicale care au avut grijă de el în toată această perioadă, au fost foarte emoționați.

Alfredo Hercules a vorbit și despre experiența COVID. Primele simptome asemănătoare gripei au apărut pe 3 ianuarie, iar pe 11 a fost internat cu pneumonie provocată de virusul nemilos.

A mărturisit că nu știe de unde a luat coronavirus și că era sănătos înainte de infectare.

„Alfredo era într-o stare proastă când a venit la noi”, a spus Stein într-un comunicat. „Când ai COVID-19 și îți afectează respirația, poate fi o tortură, dar Alfredo se forța în fiecare zi. A arătat o perseverență și o rezistență incredibilă și are tot meritul pentru că a ajuns până aici”, a declarat dr. Perry Stein.

Infecția cu coronavirus a afectat peste 127 de milioane de oameni în întreaga lume. Au fost înregistrate aproape 3 milioane de decese, iar aproape 103 milioane de oameni au reușit să se vindece după infectarea cu COVID.

În momentul de față, SUA este cea mai afectată din toată lumea, înregistrând un număr de 30 de milioane de infectări și 562 de mii de decese.

Citiți și Restricţii ca în starea de urgenţă. Pentru ce mai poţi ieşi din casă după ora 20. Ce trebuie bifat în DECLARAŢIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE

Citiți și Președintele ATI, prof. dr. Șerban Bubenek, despre situația COVID din România: „Suntem mai rău decât în perioada septembrie – decembrie”