Un tată și-a tuns fiica zero pentru că a umilit o colegă bolnavă de cancer: „M-a dezgustat să aflu cum s-a comportat”

Un tată din SUA a luat o decizie radicală atunci când a aflat de la școală că fiica lui de 16 ani a râs de o colegă bolnavă de cancer, care își pierduse tot părul din cauza tratamentelor.

02 aug. 2021, 20:07
Un tată și-a tuns fiica zero pentru că a umilit o colegă bolnavă de cancer: „M-a dezgustat să aflu cum s-a comportat”

Un tată

din SUA a decis să dea o lecție dură fiicei sale de 16 ani, pentru că și-a bătut joc de o colegă de școală bolnavă de cancer, care își pierduse părul din cauza chimioterapiei.

Bărbatul a declarat că cele două adolescente se aflau în conflict de ceva vreme din cauza unui băiat, însă situația a degenerat, astfel încât tatăl a fost nevoit să ia măsuri. El a povestit cum fiica lui i-a smuls peruca fetei care suferă de cancer, după ce aceasta ar fi înjurat-o, totuși el nu consideră justificat comportamentul fiicei sale.

Fapta fetei l-a afectat teribil pe bărbat și din cauză că mama acestuia a murit de cancer, când el avea 20 de ani.

Ceea ce l-a șocat cel mai mult a fost că fiica lui nu a arătat că ar fi înțeles gravitatea situației, ba mai mult ea a declarat că colega ei a meritat umilința, în ciuda bolii crunte de care suferă.

„Eu și fosta mea soție avem o fiică de 16 ani, care este în custodia mea completă. Fiica mea a intrat în bucluc la școală pentru că a râs de o colegă care și-a pierdut tot părul din cauza tratamentului de cancer. Inclusiv smulgându-i peruca. Cele două aveau altercații de multă vreme, însă eu cred că asta nu este o scuză pentru faptele ei. Nu așa mi-am crescut fiica și m-a dezgustat să aflu de la școală cum s-a comportat. Nu a arătat remușcare. Și-a scuzat comportamentul spunând că cealaltă fată a meritat-o. Din nou, nu îmi pasă ce are de spus, comportamentul ei este de neiertat.” , a afirmat revoltat tatăl adolescentei rebele.

Tatăl i-a oferit fiicei două opțiuni: fară telefon mobil sau fără podoabă capilară

Bărbatul a pus-o pe fiica lui în fața unei alegeri foarte dificile, fie nu va mai avea parte niciodată de vreun aparat electronic, inclusiv telefon sau laptop, fie își va tunde complet părul pentru simți la rândul ei cum este să rămână fără podoabă capilară. Adolescenta a ales desigur a doua opțiune. Tatăl ei speră că aceasta va învăța într-un sfârșit  ce înseamnă compasiunea.

„I-am oferit două opțiuni. Voi arunca fiecare aparat electronic pe care îl are și nu îi voi mai lua niciunul niciodată (am pus opțiunea aceasta pentru a o convinge să aleagă a doua opțiune). Se va duce la coafor și se va tunde zero. Adică să fie complet cheală sau cât de scurt poate tunde frizerul”, a scris tatăl fetei, potrivit cafemom.com.