Un taximetrist a fost SNOPIT ÎN BĂTAIE de mai multi politişti. Bărbatul a fost confundat cu un infractor

Violenţă extremă. Un suspect anchetat în cazul înşelăciunilor prin metoda "Accidentul" ar fi fost bătut crunt de poliţiştiI din Ilfov. Din cauza loviturilor, bărbatului i-a fost extirpată splina! Poliţia face acum o anchetă internă.

RomaniaTV.net
06 aug. 2014, 09:28
Un taximetrist a fost SNOPIT ÎN BĂTAIE de mai multi politişti. Bărbatul a fost confundat cu un infractor

Un taximetrist de 47 de ani a fost snopit in bataie de mai multi politisti ilfoveni care l-au confundat cu unul dintre membrii unei bande de hoti care operau prin metoda „Accidentul”. Bărbatul a primit o comanda, prin aplicaţie, de la adresa Strada Popesti Romani, din Popesti Leordeni. Intrase in tura de aproximativ o ora si nimic nu prevestea clipele de cosmar pe carea avea sa le traiasca.

„A iesit o femeie care a vrut sa-i dea 1.500 de euro sa-i duca la o destinatie din Chitila, unde ii astepta cineva. I s-a parut dubios ca nu s-a pus problema unei garantii ca banii sa ajunga in siguranta, cand clienta a spus ca a facut acelasi lucru cu o seara in urma. A trimis aceeasi suma, printr-un alt taximetrist, la aceeasi destinatie. Nitu a fost de acord sa onoreze comanda, si cand a luat banii au sarit pe el, dintr-o masina, o brigada de politisti imbracati in civil, care l-au batut pana i-au spart capul si i-au rupt splina. A fost operat si acum a ramas fara splina! Era organizat un flagrant, doar ca au confundat infractorul!”, a povestit o ruda de-a taximetristului, potrivit cancan.ro.

Victima se afla in acest moment in stare grava la Spitalul Bagdasar-Arseni, iar oficialii Politiei Ilfov au confirmat pentru Cancan.ro faptul ca “echipajul care a intervenit in acea misiune este cercetat pentru purtare abuziva, iar cazul este instrumentat de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Cornetu”.