Un taximetrist a găsit aproape 1 MILION de dolari în maşină. Ce a făcut cu ei te va lăsa mut

Un şofer de taxi a găsit o sumă fabuloasă de bani în maşină şi ceea ce a făcut cu banii i-a uimit atât pe apropiaţii şi cunoscuţii lui, cât şi pe angajatori.

RomaniaTV.net
20 nov. 2012, 15:07
Un taximetrist a găsit aproape 1 MILION de dolari în maşină. Ce a făcut cu ei te va lăsa mut

Oricine găseşte o sumă cât de mică de bani se consideră norocos, iar dacă aceasta este una consistentă, s-ar gândi că i-a pus Dumnezeu mâna în cap. Nu a fost însă şi cazul unui şofer de taxi din Singapore, care a găsit în maşină 900.000 de dolari, dar a ales să predea banii, pentru a fi returnaţi posesorilor.

Bărbatul în vârstă de 70 de ani a găsit banii într-o pungă de hârtie uitată pe bancheta din spate a maşinii, după ce a lăsat un cuplu de thailandezi la un centru comercial. Corectitudinea sa i-a şocat pe toţi cunoscuţii săi.

„Când am văzut banii, m-am gândit că voi avea probleme. Eram sigur că sunt cel puţin 200.000 de dolari în pungă”, a povestit bărbatul. După ce i-a dus la biroul de obiecte pierdute al firmei de transport la care este angajat, colegii săi au numărat şi au găsit 1,1 milioane de dolari singaporezi, în bancnote de 1.000.

„Pentru mine banii nu sunt importanţi. Nu îmi aparţin, deci cum aş fi putut să-i folosesc?”, a declarat şoferul de taxi.

Cuplul thailandez a raportat pierderea banilor la compania de taxi, iar aceştia au fost returnaţi chiar de cel care i-a găsit. Pentru gestul său, şoferul a primit o recompensă a cărei valoare nu a fost dezvăluită şi va încasa şi o primă de bună purtare din partea companiei. „Nu se întâmplă în fiecare zi să găseşti un milion de dolari bani gheaţă şi probabil foarte mulţi ar fi fost tentaţi să şi-i însuşească. Suntem foarte mândri de angajatul nostru şi ne bucurăm că pasagerii şi-au recuperat banii”, a spus un purtător de cuvânt al firmei de taxi din Singapore.