Un taximetrist din Iaşi a fost BĂTUT şi JEFUIT de un client

Un bărbat din Iaşi l-a ameninţat pe un taximetrist că-l sugrumă cu un cablu dacă nu-i dă maşina şi încasările. Poliţiştii au găsit maşina abandonată şi au recuperat jumătate din banii furaţi. Clientul a fugit cu 5.000 de lei pe care taximetristul îi avea în torpedou.  

RomaniaTV.net
06 aug. 2013, 06:28
Un taximetrist din Iaşi a fost BĂTUT şi JEFUIT de un client

Incidentul a avut loc în cursul dimineţii de marţi, când a fost găsit un taximetru într-o zonă limitrofă a oraşului Iaşi. În autoturism s-au găsit 2.500 de lei, jumatate din suma declarată de taximetrist, potrivit bzi.ro.

În data de 6 august, în jurul orelor 1:30, am fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că în jurul orelor 1:15 o persoană necunoscută l-a deposedat de autoturismul de tip taxi. Din verificări s-a stabilit faptul că autorul a urcat în taximetru în zona Păcurari, a solicitat o cursă pe raza municipiului Iasi, până în zona Vlădiceni, iar la destinaţie a sustras autoturismul prin ameninţarea şoferului„, se arată într-un comunicat.

Citeşte şi Un taximetrist din Capitală, complice la furt VIDEO

Poliţiştii au organizat filtre pe raza întregului judeţ, încercând să dea de urma infractorului. Potrivit taximetristului, agresorul s-a urcat în maşina lui în calitate de client şi i-a cerut să îl ducă pe strada Drumul Hoţilor. Clientul l-a bătut pe şofer şi a plecat cu maşina, dar şi cu suma de 5.000 de lei, bani pe care victima susţine că îi avea în torpedou.

Citeşte şi Taximetrist înjunghiat în plină stradă de un client