Un teleevanghelist american ne învaţă cum să supravieţuim sfârşitului lumii. Ce ar trebui să facem înainte de Apocalipsă

Publicat: Luni, 07 Mai 2018 22:02 // Actualizat: Luni, 07 Mai 2018 22:02 // Sursa: romaniatv.net

Pentru a supraviețui Apocalipsei, teleevanghelistul american Jim Bakker i-a invitat pe enoriașii săi să cumpere case pe care le-a construit pe Platoul Ozark și să se ascundă acolo.

Într-un episod al emisiunii "The Jim Bakker Show", teleevanghelistul american Jim Bakker le-a spus enoriaşilor să-și cumpere casele pe Platoul Ozark pentru a supraviețui la sfârșitul lumii, potrivit publicaţiei Belleville News-Democrat.

"Unde vei merge când lumea se aprinde? Unde vei merge? Acest loc este pentru poporul lui Dumnezeu ... avem nevoie de niște fermieri", a declamat Jim Bakker. Potrivit lui, acesta este "locul cel mai sigur de a trăi", în comparație cu marile orașe precum Chicago sau New York. "Știți că membrii guvernului şi NASA au anunțat în studiile lor că acesta este cel mai sigur loc pentru a trăi, într-o perioadă a turbulențelor pe care o trăim acum", a mai spus acesta. Mai mult, el a rezumat că tocmai acesta este motivul pentru care "Dumnezeu ne-a adus aici".

Platoul Ozark are o întindere de 122.000 km pătraţi, aproximativ jumătate din suprafaţa României. El se află între râurile Arkansas şi Missouri, ocupând părţi din statele americane Missouri, Arkansas, Oklahoma şi Kansas.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
apocalipsa Jim Bakker Platoul Ozark sfârşitul lumii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8336
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H