Un ten mereu tânăr, impecabil? Află secretul de la Salma Hayek!

Fără niciun dubiu, Salma Hayek este o mare frumuseţe şi pe marile ecrane, şi în viaţa de zi cu zi. Faţa ei are un aspect de invidiat, emană tinereţe şi strălucire, iar pielea nu are nicio urmă de riduri sau imperfecţiuni. Recent, într-un interviu televizat, ea şi-a dezvăluit secretul. 

RomaniaTV.net
21 sept. 2012, 19:28
Un ten mereu tânăr, impecabil? Află secretul de la Salma Hayek!

La vârsta de 46 de ani, vedeta de la Hollywood arată mult mai tânără. Faţa ei are o piele impecabilă, neridată, fără niciun „defect”.

Într-o emisiune difuzată pe postul de televiziune ITV1, Salma Hayek a divulgat secretul acestei performanţe. Este unul atât de simplu, încât nu implică niciun efort. „OK, este un singur truc: spală-te pe faţă numai seara!… Este un truc ciudat”, dar funcţionează, „nu te spăla pe faţă dimineaţa, niciodată, numai seara”, a insistat Salma, adăugând că nu trebuie neapărat spălată, ci poate să fie doar foarte, foarte bine curăţată.

Vedeta a explicat apoi de ce funcţionează acest truc: „În timpul nopţii, pielea produce unele dintre grăsimile esenţiale care îi menţin aspectul tânăr şi îi echilibrează PH-ul. Dimineaţa, acestea nu trebuie înlăturate. Poţi doar să îţi stropeşti pielea cu apă, nu să o speli.”