Un timişorean a intrat cu maşina peste rudele sale: o fetiţă de 3 ani a murit, alte două persoane sunt rănite

Tragedie într-un clan de romi, unde o fetiţă de numai 3 ani a fost ucisă şi alta de 14 ani a intrat în comă după ce bărbatul se urcase la volan în stare avansată de ebrietate şi i-a lovit cu maşina pe unii dintre membrii acesteia.

RomaniaTV.net
14 iul. 2018, 11:22
Un timişorean a intrat cu maşina peste rudele sale: o fetiţă de 3 ani a murit, alte două persoane sunt rănite

Tragedia s-a petrecut  în cartierul Kuncz din oraş, un cartier plin de romi. Scandalul a pornit din fața unui bar. Din primele informații, tânărul șofer nu are nici măcar permis de conducere.

După ce s-a certat în fața localului, s-a dus să ia o mașină să încerce să fugă, dar nu se știe încă din ce motiv a intrat cu mașina în trei persoane: o fată de 3 ani, o alta de 13-14 ani și o bătrână. Fetița de doar 3 ani a murit pe loc, iar cealaltă este în comă, la spital, potrivit libertatea.ro.

Șoferul a reușit să fugă pe un câmp din apropiere, iar romii din cartier au pus mâna pe furci și topoare și au tăbărât pe mașină.

Toți cei implicați în scandal sunt rude. Tatăl șoferului povestește că băiatul a venit acasă, i-a luat cheia de la mașină din dulap, nu știa nimeni și apoi a aflat că el a lovit cu mașina mai multe persoane. Acestea sunt bunica lui și două verișoare.

Locul a fost împânzit de mascați, jandarmi și polițiști, care au plecat în căutarea tânărului și au blocat tot cartierul.