Un tir încărcat cu dale de beton s-a răsturnat. Şoferul a murit

Un tir încărcat cu dale de beton s-a răsturnat, joi, pe DN 67 Râmnicu Vâlcea - Târgu Jiu, în localitatea vâlceană Măldăresti. Şoferul a decedat pe loc, iar o pasageră a fost rănită grav şi transportată la spital.

RomaniaTV.net
02 aug. 2012, 11:15
Un tir încărcat cu dale de beton s-a răsturnat. Şoferul a murit

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu, accidentul a avut loc la kilometrul 148 +550 de metri pe fondul neadaptării vitezei de către conducătorul auto, care nu a mai putut controla maşina într-o curbă la dreapta, autovehiculul pătrunzând pe contrasens, iar marfa ajungând în şanţul din stânga părţii carosabile a sensului Râmnicu Vâlceaa – Târgu Jiu.

„M.Ilie, în vârstă de 60 ani, cu domiciliul în municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea pe DN 67, în comuna Măldăreşti, din direcţia Târgu Jiu – Râmnicu Vâlcea, un autotren încărcat cu dale de beton, a fost implicat într-un accident rutier. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat, iar pasagera M. Maria, din municipiul Târgu Jiu, judeţul Gorj, a fost rănită grav, ea fiind transportată la Spitalul orăşenesc Horezu şi ulterior la Spitalul Judeţean Vâlcea”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu.

Potrivit sursei citate, femeia rănită are politraumatism, traumatism cranio-facial acut închis, contuzie cervicală, fracturi, plăgi tăiate şi escoriaţii.

„Ansamblul de vehicule transporta dale de beton, cu dimensiunea de 3×1 metri, care, în urma producerii accidentului, au căzut în şanţul din stânga părţii carosabile”, a mai declarat Alina Teodorescu.

La ora transmiterii acestei ştiri, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor in care a avut loc tragedia.