Un tir încărcat cu fier vechi s-a răsturnat peste o maşină

Traficul rutier pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, în dreptul satului argeşean Linteşti, unde un tir încărcat cu fier vechi s-a răsturnat, a fost reluat după două ore. Circulaţia se desfăşoară îngreunat din cauza coloanelor de maşini de cinci kilometri formate în timpul blocajului în ambele sensuri.

RomaniaTV.net
25 iul. 2012, 12:38
Un tir încărcat cu fier vechi s-a răsturnat peste o maşină

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, cele trei persoane rănite, şoferul tirului cu fier vechi, un copil care era pasager în această maşină şi conducătorul auto al autoturismului Opel peste care s-a răsturnat fierul vechi au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde au primit îngrijiri medicale, doctorii confirmând că starea lor de sănătate este stabilă şi că sunt în afara oricărui pericol.

În autoturismul Opel se mai aflau soţia şoferului şi fata acestuia, în vârstă de cinci ani, care au scăpat cu leziuni minore.

Martorii spun că au rămas uimiţi când au văzut că pasagerii din autoturismul Opel sunt în viaţă după de încărcătura de fier vechi din tir a căzut peste maşină, multe dintre ţevi pătrunzând prin tablă şi geamuri.

Pasagerii din autoturism sunt din Râmnicu Vâlcea şi se întorceau acasă de la mare, iar soţia şoferului, pasageră pe scaunul din dreapta, spune că nu-şi explică cum de a scăpat cu viaţă.

„Practic am văzut cum tirul cu fier vechi venea spre noi şi la un moment dat s-a răsturnat. Ne-am trezit cu fierul vechi peste noi, dar am scăpat cu viaţă ca prin minune, soţul este rănit, dar am înţeles că nu este grav, nu-mi dau seama cum am scăpat cu viaţă, eu, bărbatul meu şi copilul, fetiţa. Veneam de la mare şi ne duceam spre Vâlcea, Dumnezeu ne-a salvat viaţa”, a declarat Doina Merlan, soţia şoferului.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea în zona satului Linteşti, din comuna argeşeană Cotmeana, a fost reluat, însă circulaţia se desfăşoară îngreunat din cauza coloanelor de maşini formate în timpul blocajului, întinse pe cinci kilometri în ambele sensuri.

Drumul Naţional 7 Râmnicu Vâlcea – Piteşti a fost blocat, miercuri, după ce un tir încărcat cu fier vechi s-a răsturnat într-o curbă, în comuna argeşeană Cotmeana, încărcătura căzând peste un autoturism Opel, trei persoane rănite fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, încărcătura de fier vechi a căzut peste un autoturism Opel, iar ulterior tirul a lovit şi un camion, accidentul petrecându-se în zona Linteşti, din comuna argeşeană Cotmeana.