Un tir încărcat cu grâu s-a răsturnat pe DN 22. Trei persoane au fost rănite

Trei persoane au fost transportate la spital, luni, în urma unui accident rutier produs pe DN 22 Constanţa - Tulcea şi în care au fost implicate un tir încărcat cu grâu şi un autoturism, traficul rutier în zonă fiind blocat la ora transmiterii acestei ştiri, informează Mediafax.

RomaniaTV.net
19 aug. 2013, 12:15
Un tir încărcat cu grâu s-a răsturnat pe DN 22. Trei persoane au fost rănite

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Constanţa, accidentul a avut loc pe DN 22 Constanţa – Tulcea, în apropierea comunei constănţene Lumina, după ce şoferul unui tir care era încărcat cu grâu a făcut o depăşire neregulamentară şi a acroşat un autoturism care se deplasa din sens opus.

Ulterior, camionul a intrat în balans şi s-a răsturnat, tot grâul împrăştiindu-se pe carosabil, iar circulaţia rutieră fiind întreruptă pe ambele sensuri de mers.

În urma impactului, şoferul autotrenului a fost rănit, pentru scoaterea lui din cabina camionului fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa. El a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. În autoturismul lovit de TIR se aflau trei persoane, şoferul şi o femeie fiind transportaţi şi ei la spital pentru investigaţii medicale.