Un topmodel a murit la un salon de înfrumuseţare. Apropiaţii susţin că ar fi fost ucisă

Topmodelul argentinian Natacha Jaitt a murit sâmbătă, în circumstanţe suspecte, în timp ce se afla într-un salon de înfrumuseţare din oraşul Benavidez.

23 feb. 2019, 21:24
Un topmodel a murit la un salon de înfrumuseţare. Apropiaţii susţin că ar fi fost ucisă

Corpul său a fost găsit gol, întins pe un pat dintr-una din camerele salonului. Moartea sa este una controversată deocamdată, deoarece în timp ce anchetatorii spun că nu există urme de violenţă extremă avocaţii spun că Natacha Jaitt ar fi fost ucisă. Aceştia din urmă au semnalat unele neconcordanţe în rapoartele de constatare a decesului şi cer deschiderea unei proceduri de omucidere.

Mai mult, nici opinia publică nu crede în varianta unei cauze naturale a morţii Natachei, iar pe reţelele de socializare oamenii cer justiţiei să-şi facă treaba.

Natacha Jaitt a fost model, actriţă, lucrătoare sexuală, prezentatoare de radio şi televiziune şi era o vedetă în Argentina. Ea avea 41 de ani, fiind născută pe 13 august 1977, la Buenos Aires. În ultima vreme ea se dedicase luptei împotriva traficului de fiinţe umane şi pedofiliei. Presa din Argentina scrie că „nimeni n-ar fi vrut să ajungă ţinta tirurilor verbale ale Natachei”, iar „limba sa ascuţită i-a adus mai mulţi duşmani decât prieteni”. De altfel, ea a avut multe procese în care era acuzată de defăimare, calomnie sau insultă. Pentru mulţi ea a fost cea care spunea adevăruri pe care majoritatea nu îndrăznea să le rostească.