Un nou incident vatman-şofer. Basculantă lovită de tramvai în Capitală

Marți seară a avut loc un nou incident în București în care a fost implicat un tramvai. Șoferul unei autobasculante nu a acordat prioritate unui tramvai, pe Bulevardul Expoziției.

07 ian. 2020, 20:53
Un nou incident vatman-şofer. Basculantă lovită de tramvai în Capitală

Accidentul se petrece la câteva zile după altercația din trafic dintre vatmanul unui tramvai și șoferul unui BMW, eveniment care s-a soldat cu dosar penal pentru angajatul STB și cu permisul suspendat și amendă pentru conducătorul auto.

Filmul complet al scandalului din trafic dintre vatman şi şofer. De ce a fost amendat conducătorul auto cu 2.230 lei VIDEO

La incidentul de marți seară nu s-au înregistrat victime, iar vatmanul și șoferul camionului au fost îndrumați de polițiști către serviciul de tamponări. Cei doi vor fi testați pentru a se vedea dacă au consumat alcool sau alte substanțe interzise.

Imagini incredibile din traficul bucureştean. Un vatman loveşte intenţionat o maşină care circula pe linia de tramvai VIDEO

Mark Simion, şoferul de BMW care a fost izbit de tramvai, ar fi jucat fotbal în trecut și vrea să devină antrenor. Acesta ar fi fost legitimat la juniorii celor de la Steaua, iar la seniori a evoluat pentru Metaloglobus și Carmen. Cariera bărbatului ar fi fost oprită de o accidentare, dar vrea să rămână în sport, dorind să devină antrenor de fotbal. În prezent, ar urma cursurile Universității Naționale de Educație Fizică și Sport.