Un tren a rămas blocat pe şine după ce a lovit o basculantă în Arad

Un tren a rămas blocat pe şine, între Timişoara şi Lipova, marţi după-amiază, după ce garnitura a lovit o basculantă la o trecere peste calea ferată. Şoferul trenului privat de persoane a fost rănit, în timp ce pasagerii din vagoane au scăpat nevătămaţi.

05 nov. 2013, 15:50
Un tren a rămas blocat pe şine după ce a lovit o basculantă în Arad

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, accidentul a avut loc în dreptul localităţii arădene Neudorf, fiind implicat un tren privat al companiei Regiotrans, scrie Mediafax.

Conform sursei citate, locomotiva a lovit o autobasculantă, la o trecere peste calea ferată, şoferul fiind încarcerat şi intervenindu-se pentru salvarea acestuia.

Şoferul urmează să fie preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, având traumatisme interne şi suspectându-se că are fracturi.

Niciun pasager din tren nu a fost rănit, însă garnitura a rămas blocată pe şine şi va pleca doar după finalizare cercetărilor poliţiştilor.

Trenul circula pe relaţia Timişoara Nord – Radna (Lipova) şi era programat să ajungă la destinaţie la ora 15.48, estimându-se că va avea o întârziere de până la 120 de minute.

Citeşte şi ACCIDENT FEROVIAR în Sibiu: O persoană este rănită grav