MASTERCHEF: Un turnător la Securitate şi fost puşcăriaş a gătit „sarmale cu mămăliguţă”

MASTERCHEF: Ieşeanul Mitică Ungureanu a trecut de "faza preparatului" în cadrul concursului culinar MaterChef difuzat de Pro TV. Fost consilier local la Iaşi, Ungureanu are la activ două condamnări pentru înşelăciune şi este cercetat într-un al treilea dosar similar.

09 apr. 2014, 10:09
MASTERCHEF: Un turnător la Securitate şi fost puşcăriaş a gătit „sarmale cu mămăliguţă”

MASTERCHEF: Mitică Ungureanu (61 de ani) s-a prezentat în faţa juriului de la MasterChef cu o porţie de sarmale cu mămăligă, scrie adevarul.ro. Le-a spus juraţilor că găteşte de 40 de ani, joacă şah şi că a practicat boxul.

Citeşte şi MASTERCHEF 2014: Ea este noua „casnică”: blondă, pantaloni mulaţi de piele, tocuri de 15 cm

Preparatul său i-a impresionat pe bucătarii din juriu, care i-au dat şorţul MasterChef şi l-au trimis în faza următoare a concursului. Ce a omis Ungureanu să le spună juraţilor e că are un trecut învolburat, pigmentat cu două treceri pe la închisoare.

Citeşte şi MASTERCHEF 2014: Chef Scărlătescu s-a enervat: „Nu suport…”

Fost consilier municipal la Iaşi, în perioada 1992-1995, Ungureanu a înfiinţat o formaţiune politică obscură, intitulată Partidul Sportivilor şi Susţinătorilor din România, cu sediul central la Iaşi. Sub „umbrela” politică a ţepuit, în timpul mandatelor la Consiliul Local Iaşi, parteneri de afaceri din Republica Moldova.

În plus, în 2011, CNSAS l-a declarat pe Mitică Ungureanu colaborator al Securităţii, sub numele conspirativ Alexandrescu. Recrutat în 1987, el i-ar fi turnat pe cei care aveau de gând să fugă din ţară. Ungureanu căuta informaţii cu predilecţie în cârciumile din zona centrală a Iaşiului.