Un urs inventiv: Şi-a făcut culcuş pentru hibernare într-o conductă de scurgere VIDEO

Mai mulţi bărbaţi au avut parte de o surpriză inedită când au descoperit într-o conductă de scurgere din pădure ceva la care nu s-ar fi aşteptat.

RomaniaTV.net
14 feb. 2012, 12:45
Un urs inventiv: Şi-a făcut culcuş pentru hibernare într-o conductă de scurgere VIDEO

Mai mulţi automobilişti care mergeau printr-o pădure din Vesper, Wisconsin, au avut parte de o surpriză când au trecut pe lângă o conductă de scurgere, unde au descoperit un urs negru care hiberna, scrie dailymail.co.uk.

„I-am văzut ochii strălucind în întuneric. Este deosebit, pentru că nu am mai văzut un urs hibernând până acum”, a declarat unul dintre bărbaţi.

Animalul şi-a făcut culcuşul în paie la baza conductei care trece pe lângă un drum din Wood County. Experţii spun că locul ales de urs pentru hibernare nu este neobişnuit, deoarece aceste animale folosesc adesea obiecte omeneşti pentru a-şi face culcuşul de iarnă.

„Urşii au nevoie doare de un loc uscat şi cald, unii dintre ei alegând să doarmă sub buşteni sau în peşteri”, a declarat un biolog.

În ciuda apropierii de aşezarea umană, ursul nu pare a reprezenta un pericol.

„În mod normal urşii se tem de oameni, aşa că se vor întoarce şi vor merge în direcţia opusă în cazul unei întâlniri”, a declarat biologul.


loading...
Partenerii noștri