Un urs s-a plimbat voios pe străzile din Poiana Brașov. Prezența turiștilor și aglomerația nu l-au deranjat deloc pe blănos

Un urs a fost surprins de către turiști, chiar pe străzile din centrul stațiunii Poiana Brașov! Blănosul s-a lăsat filmat de oamenii entuziasmați de prezența acestuia. Vezi toate detaliile mai jos!

04 dec. 2023, 19:00
Un urs s-a plimbat voios pe străzile din Poiana Brașov. Prezența turiștilor și aglomerația nu l-au deranjat deloc pe blănos

Un urs a fost surprins de către turiști, chiar pe străzile din centrul stațiunii Poiana Brașov. Ursul, un pic cam grăsuț, s-a lăsat filmat în toată splendoarea lui de oamenii entuziasmați.

Citește și Ce să faci și ce să nu faci dacă te întâlnești cu ursul prin pădure. Măsurile de siguranță care îți pot salva viața

Ursul a făcut spectacol pe străzile din centrul stațiunii Poiana Brașov, acolo unde s-a lăsat pozat și filmat de toți curioșii. Grăsuț și voinic, blănosul a părut că se bucură de atmosfera montană și de zăpadă.

În câteva momente, blănosul a fost botezat de către localnici, care au crezut de cuviință că cea mai bună poreclă este ”Brumi”.

Astfel că, Brumi a stat la câțiva metri distanță de turiștii îmbrăcați în echipamentele de iarnă.

@codrutsimene #urs #poianabrasov ♬ sunet original – ❄️🦅𝔄𝔫𝔞 𝔐𝔞𝔯𝔦𝔞𓂀💙

Imaginile au surprins și reacții amuzante ale oamenilor, care au încercat să filmeze și să fotografieze momentul.

Ursul părea să se simtă în largul său, mai ales că a ignorat orice trecător curios.

Blănosul, indiferent față de prezența oamenilor

Blănosul nu părea deloc deranjat de mașini și nici de agitația din stațiune, ba mai mult, și-a văzut liniștit de drum în speranța că cineva îi va oferi o porție de mâncare.

Totuși, chiar dacă momentul a fost cât se poate de amuzant, nu este deloc sigur să stai atât de aproape de un urs.

În cazul în care animalul se simte amenințat în vreun fel, acesta poate oricând să atace.

Te-ar putea interesa și Ministrul Mediului: 220 de urşi ar putea fi ucişi, propunerea de ordin a fost trimisă Academiei Române. Sper să avem repede propunerea în vigoare

După cum se poate observa și în videoclipul postat pe TikTok, autoarea videoclipului își dorea foarte mult ”să se joace” cu ursul, dar din fericire pentru aceasta, blănosul nu a fost la fel de entuziasmat la auzul cuvintelor turistei.

Astfel că, Brumi a ignorat turiștii și s-a retras înapoi acasă la el, la fel de curios și voios.