Un userist aruncă bomba: ‘Toată lumea știe că până la urmă Bode o să fie premier’

Emanuel Ungureanu este ferm convins că ministrul de Interne, Lucian Bode, va fi viitorul prim-ministru plin al României.

15 oct. 2021, 20:57
Un userist aruncă bomba: ‘Toată lumea știe că până la urmă Bode o să fie premier’

Un userist aruncă bomba. Deputatul USR are cuvinte dure şi la adresa lui Klaus Iohannis, precum şi la adresa lui Florin Cîţu.

Un userist aruncă bomba: ‘Toată lumea știe că până la urmă Bode o să fie premier’

„La această oră, preşedintele ţării joacă România la ruletă, Adică spune hai să-l punem pe Cioloş la băşcălie, ne batem un pic joc de el, face un guvern la mişto, ăia se laudă că-s responsabili, vorbesc în bula lor, useriştii ies fericiţi, îşi conservă procentele, după care mai băgam un fraier că aşa, că nu vrea anticipate nimeni şi îl belim pe Cîţu. În cele din urmă spune, vezi, Cîţu am încercat să te ţinem şi vine Bode prim ministru. Apropo, asta-i ştirea, el va fi prim ministru. (..) Toată lumea ştie că nu trece Cioloş, că al doilea o să fie Cîţu sau Vâlceanu sau dracu şi toată ştie că până la urmă o să fie Bode.

Citește și: Lucian Bode, luat la întrebări după ce un avion ucrainean cu ţigări de contrabandă a pătruns în România nedetectat de radare. „Ce investitori străini vor veni într-o zona unde granițele sunt permeabile oricăror infractori?”
La această oră, preşedintele ţării joacă România la ruletă, Adică spune hai să-l punem pe Cioloş la băşcălie, ne batem un pic joc de el, face un guvern la mişto, ăia se laudă că-s responsabili, vorbesc în bula lor, useriştii ies fericiţi, îşi conservă procentele, după care mai băgam un fraier că aşa, că nu vrea anticipate nimeni şi îl belim pe Cîţu. În cele din urmă spune, vezi, Cîţu am încercat să te ţinem şi vine Bode prim ministru. Apropo, asta-i ştirea, el va fi prim ministru. (..) Toată lumea ştie că nu trece Cioloş, că al doilea o să fie Cîţu sau Vâlceanu sau dracu şi toată ştie că până la urmă o să fie Bode”, a spus Ungureanu, pentru Adevărul.

Citește și: Lucian Bode, fără mască la Untold. Sindicatul Europol: „Ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un poliţist cetăţeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măştii şi îl va întreba dacă şi Bode a fost amendat”