Lucian Bode, fără mască la Untold. Sindicatul Europol: „Ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un poliţist cetăţeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măştii şi îl va întreba dacă şi Bode a fost amendat”

Lucian Bode, ministrul de Interne, a fost surprins fără mască de protecţie la festivalul Untold de la Cluj-Napoca, deşi organizatorii au anunţat că aceasta este obligatorie în timpul evenimentului.

12 sept. 2021, 17:21
Lucian Bode, fără mască la Untold. Sindicatul Europol: „Ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un poliţist cetăţeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măştii şi îl va întreba dacă şi Bode a fost amendat”

Reprezentanţii Sindicatului Europol l-au catalogat pe Lucian Bode drept „unicul ministrul 3 în 1”, acuzându-l pe cel care conduce Ministerul de Interne că a folosit masca de protecţie pentru fotografia oficială, însă apoi a dat-o jos.

„Ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un poliţist din stradă cetăţeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măştii de protecţie şi îl va întreba dacă şi Bode a fost amendat la Untold”, au precizat reprezentanţii Sindicatului Europol.

Lucian Bode, nimicit de Sindicatul Europol pentru că nu a purtat masca la Untold. „Asta pentru că Legea în România se împarte între «jmecheri» şi «fraieri»”

„Ministrul de interne, ministrul justiţiei şi ministrul transporturilor «wanna be», Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecţie. Sigur, pentru poza oficială, a folosit-o, dar ulterior şi-a dat-o jos. Asta pentru că Legea în România se împarte între «jmecheri» şi «fraieri». Între cei care permit să se organizeze festivaluri cu zeci de mii de oameni care efectiv se iau în braţe în aglomeraţie şi şcolile unde nu se permite vizita părinţilor la prima zi de şcoală a copiilor lor”, a mai precizat Sindicatul Europol.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Arsenie Boca a prezis că România va fi condusă de Iohannis. Nepoata părintelui rupe tăcerea: „Să nu te bucuri că pleacă Ceaușescu. Vine altul mai rău. E un om cu un rânjet mascat”

Mai mult, sindicaliştii se întreabă ce ar trebui să le spună poliţiştii oamenilor pe care îi amendează pentru nepurtarea măştii de protecţie.

„După ce această imagine cu ministrul Bode fără mască a devenit virală, ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un poliţist din stradă cetăţeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măştii de protecţie şi îl va întreba dacă şi Bode a fost amendat la UNTOLD pentru aceeaşi faptă”, adaugă Europol.

Şi primarul Clujului, Emil Boc, a fost surprins fără mască de protecţie vineri, la ieşire de la festivalul Untold. Edilul a refuzat să discute cu jurnaliştii, invocând faptul că e vorba despre un „moment privat”.

Citeşte şi: Emil Boc, acuzat că a încălcat regulile la UNTOLD. Motivul pentru care a refuzat să fie fotografiat

Festivalul Untold se desfăşoară, până duminică, la Cluj-Napoca.