INFERN în tren.O locomotivă a luat foc în mers. Călătorii au coborât ÎNSPĂIMÂNTAŢI de riscul de explozie VIDEO

Un vagon a luat foc, iar intervenţia pompierilor a fost extrem de riscantă pentru că se putea produce oricând p explozie. Trenul mergea spre Bocşa, iar flăcările au izbucnit în vagonul-locomotivă şi în sala maşinilor, din cauza unui transformator uzat.

RomaniaTV.net
27 mai 2014, 16:47
INFERN în tren.O locomotivă a luat foc în mers. Călătorii au coborât ÎNSPĂIMÂNTAŢI de riscul de explozie VIDEO

Incendiul a izbucnit într-un vagon-locomotivă în apropierea gării Bocşa Română. Călătorii au simţit miros de fum, au intrat în panică, iar când trenul a oprit la barieră au coborât în grabă. Flăcările au izbucnit şi au cuprins vagonul locomotivă şi sala maşinilor, potrivit România TV.

Pompierii din Bocşa au intervenit rapid cu două echipaje. Intervenţia a fost riscantă pentru că incendiul a izbucnit chiar sub rezervorul vagonului–locomotivă în care se aflau peste 1000 de litri de combustibil.

„Compartimentul motorului a luat foc de la instalaţia electrică (…) existând riscul să explodeze şi rezervorul de o mie de litri de combustibil”, potrivit declaraţilor lui Gavril Covaci, de la ISU Bocşa.

Oamenii spun că de când ruta de tren Reşiţa-Timişoara a fost privatizată au mai avut loc incidente asemănătoare din cauza garniturilor extrem de vechi şi uzate.